Bestroyal Kft

Szolgáltatásaink

Festés, mázolás

Egy-egy jól megválasztott szín bizony képes új életre kelteni akár egy helyiséget, szobabelsőt, akár egy komplett épületet. Ez nem csupán a falak színére, hanem a nyílászárók felújítására is vonatkozik (a régi nyílászárók felületére az elavult festékréteg leégetése, valamint a glettelés után friss festékréteget viszünk fel). A színválasztás azonban nem minden.

Ha valóban szép, időtálló, igényes megoldást szeretnénk, akkor célszerű profi szakemberre bízni a festést. A Best Royal csapatában több kiváló, tapasztalt festő-mázoló áll ügyfeleink rendelkezésére.

Kőműves munkák

Vakolás, térkövezés, falazási- és betonozási munkák. Magasan képzett kőműveseink első lépésben meghatározzák a fal típusát, és ehhez választják a megfelelő anyagokat, valamint az aktuális munkamódszert.

A gondosan előkészített felületre viszik fel a vezetősávokat, végül a vakolás, zárásként pedig a simító vakolat felhordása következik. Igény esetén a teljes munka gletteléssel, vagy festéssel ér véget.

Egy jól megválasztott térkő, vagy burkolat jelentősen emeli kertünk, autóbeállónk, udvarunk fényét és ingatlanunk piaci értékét is. Ezért fokozottan kell ügyelnünk rá, hogy kire bízzuk ezt a munkát.

Felújítás

A lakásfelújítás szó a legtöbb ember számára egyet jelent a hónapokig tartó stresszel, porral, rendetlenséggel. Azonban, ha profi szakemberre bízzuk a felújítást, akkor nem kell a fenti kellemetlenségekre számítanunk!

Szakszerű csapatunk több évtizedes tapasztalat birtokában az első munkafázistól az utolsóig kézben tartja a felújítás teljes folyamatát!

Szerkezetépítés

Komplett szerkezetéspítési feladatok elvégzése: állványozási munkák, zsaluzatok, födémek, koszorúk készítése, valamint tetőszerkezet építése, teljes körű felújítása, cseréje.

Modern gépeink, valamint az általunk használt prémium minőségű anyagok garanciát jelentenek a munkánk minőségére.

 

Hőszigetelés

Az elavult hőszigetelés, vagy a nem megfelelően záródó nyílászárók miatt akár a hő 30-40%-a is kárba veszhet, ami bizony jelentős plusz kiadásokat jelent.

A megfelelő hőszigetelés tehát nem más, mint befektetés, hiszen amellett, hogy megakadályozza az energia pazarlását (így védi a környezetet), jelentős összegeket segít megtakarítani a fűtésszámlán is.

Vállaljuk régi házak, családi házak, társasházak, panelházak hőszigetelést, akár panelprogram keretin belül, az uniós előírásoknak megfelelően, kőzetgyapot felhasználásával.

Untitled design (6)