Bestroyal Kft

Rólunk

Teljes körű építőipari munkálatok professzionális alapanyagokkal, modern technológiai eszközökkel és magasan képzett szakértői csapattal. A Best Royal Property Kft 2017-ben alakult, és az elmúlt években egyre több elégedett ügyfélre, megbízóra tett szert. A ránk jellemző 100%-os ügyfélelégedettség titka elsősorban megbízhatóságunk, rugalmas hozzáállásunk és kiváló minőségű munkánk. Minden esetben szem előtt tartjuk a megrendelőnk egyéni igényeit, és minden munkafolyamatot ehhez igazítunk. 

Csapatunk

Stabilitás, szervezettség, szakmai felelősségvállalás és professzionális munkavégzés. Ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk röviden építőipari vállalkozásunkat. Fő tevékenységeink a magas színvonalú festés, mázolás, vakolás, térkövezés, hőszigetelés, illetve a szerkezetépítés és a komplett ingatlan-felújítás.

Szakmai szerepvállalás

Az építőipar kreatív hivatás, alkotói tevékenység, melyben a különböző munkafolyamatok egymásra épülnek. A Best Royal szakemberei képesek rendszerben gondolkodni; szervezetten és fegyelmezetten dolgoznak, hiszen tudják, hogy ez a hatékonyság kulcsa. Kimagasló szakmai eredményeinket tehát elsősorban precíz, megfontolt, szakszerű munkavégzésünknek, továbbá a ránk jellemző ügyfélközpontú gondolkodásnak és lojalitásnak köszönhetjük.

Vállalati értékek

Megrendelőink igényeinek magas szintű kielégítése mellett fontos számunkra a fenntartható gazdaság, ezért különös figyelmet fordítunk a hulladéktermelés visszaszorításra, és a munkálatok során keletkező hulladék megfelelő gyűjtésére, szállítására is.

A szükséges anyagok mennyiségének meghatározása során törekszünk rá, hogy ne keletkezzen felesleg.

A meghibásodott szerszámainkat, eszközeinket igyekszünk megjavíttatni ahelyett, hogy lecserélnénk.

Az anyagok szállítása során ügyelünk a megfelelő termékvédelemre, és törekszünk rá, hogy az energia-felhasználást is a szükséges minimumra csökkentsük.

Hisszük, hogy felelősségteljes hozzáállásunkkal nem pusztán a környezet védelmében vállalhatunk fontos szerepet, hanem jelentős összegeket takaríthatunk meg ügyfeleinknek is.